Het logo van Body Acceptance

Algemene informatie

Deze pagina geeft algemene informatie rond een massage.

Sfeer en hulpmiddelen


Sfeer tijdens een massage is heel belangrijk. Het is de bedoeling om in een heerlijk ontspannen toestand te geraken. Dit kan door gebruik te maken van bepaalde ingrediënten en attributen zoals sfeerverlichting door kaarsen, wierook, verdamping van etherische olie, New Age-achtergrondmuziek en heerlijk warme massageolie. Verder kan er na de massage iets gegeten en gedronken worden om weer "wakker" te worden en lekker na te genieten. U zult na afloop van de massage geheel ontspannen weer huiswaarts keren.

Massageolie


Voor de massages die de praktijk aanbiedt wordt heerlijk warme massageolie van Jacob Hooy gebruikt. Deze zuivere amandelolie is dierproefvrij en wordt vóór de massage verwarmd en warm gehouden in een olieverwarmer. Met verwarmde massageolie kunt u zich optimaal ontspannen en heerlijk genieten.

Vrouwen


Mijn ervaring is dat vrouwen het eng vinden om door een man gemasseerd te worden, door allerlei gebeurtenissen in het verleden dat niet (goed) durven en een afspraak (zelfs in de praktijkruimte) alsnog afzeggen. Doe jezelf niet langer tekort. Je hoeft alleen maar te liggen en te genieten. Anita, Pia, Ingrid en vele anderen gingen je al voor. Trekken zij je misschien over de streep? Lees hun reacties en de vraag in de FAQ. Wees welkom! Ik zal je met liefde, warmte en respect tegemoet treden. Naar aanleiding van mijn ervaringen heb ik het artikel 'Ook vrouwen mogen genieten' geschreven.

Voorbereiding


Als u binnenkomt wordt u door de masseur vriendelijk begroet. U kunt iets drinken en/of eten en er vindt vooraf een kennismakingsgesprekje (anamnese) plaats. Hierbij kunt u aangeven of u lichamelijke klachten heeft die niet gemasseerd mogen worden (contra-indicaties) en of u onder behandeling bent van een fysiotherapeut of een arts. Vervolgens kunt u het toilet bezoeken, omdat massages een vochtafdrijvende uitwerking hebben.

Hygiëne
Een goede hygiëne is bij een massage erg belangrijk. Ik neem zelf de nodige hygiëne in acht en ik verwacht dat ook van u: graag het vriendelijke verzoek om u vlak voordat u van huis gaat (waar mogelijk) te scheren en te douchen: zorg ervoor dat de bilnaad en de geslachtsdelen schoon zijn. De hygiëne tussen de billen is voor zowel mannen als vrouwen een aandachtspunt. Om een optimale hygiëne te garanderen kunt u vlak voor de massage gebruikmaken van intiemtissues om de geslachtsdelen en de bilnaad te reinigen. Deze liggen voor u klaar in de praktijk.

Tijdsduur van een massage


Massage is synoniem voor geestelijke en lichamelijke ontspanning. Tijd is op zo'n moment niet belangrijk. Haast tijdens een massage is nu net iets wat we niet willen, daarom is het belangrijk om voor een goede (lichaams)massage voldoende tijd uit te trekken. Een massage van een uur krijgt al snel een haastig karakter, daarom worden massages van minstens anderhalf tot twee uur aangeboden. Omdat er geen tijdsdruk is kunnen alle lichaamsdelen uitgebreid worden gemasseerd.

Een paar spelregels


Voordat u wordt gemasseerd is het belangrijk een aantal regels in acht te nemen, bedoeld om u zo goed mogelijk op een massage voor te bereiden (lees meer in de voorwaarden en huisregels...):

Naturistisch:zoals elders op deze website al is vermeld wordt u naturistisch gemasseerd: massage in je blootje is gewoon, functioneel en fijn, dus gaat alle kleding uit.
Schoon:zorg dat u schoon en fris naar de praktijk komt (zie elders op deze pagina). U kunt bij mij natuurlijk altijd douchen als u van het werk of van een andere afspraak komt.
Sieraden af/uit:bij massage zitten sieraden zoals ringen, horloges, kettinkjes, armbanden en piercings vaak in de weg. Deze kunt u bij het uitkleden beter uit- en/of afdoen. Nog beter is om deze gewoon thuis te laten.
Telefoon uit:tegenwoordig bezit bijna iedereen een mobiele telefoon. Het is vervelend als je tijdens het masseren hierdoor gestoord wordt. Hierbij dus ook het verzoek om bij binnenkomst de telefoon uit te zetten.
Nuchter:drink geen alcohol voor aanvang van de massage. Als u nuchter bent, bent u veel beter in staat om het effect van de massage in u op te nemen en uw aandacht op de te behandelen lichaamsdelen te vestigen.
Rookvrij:uiteraard is de praktijk ook rookvrij.

De massages vinden in een warme en sfeervolle huiskamer bij mij thuis in Utrecht plaats. Ik gebruik bij de massage een professionele massagetafel of, zoals bij de tantramassage, een professioneel massagematras.

Tarieven


Tarieven voor de verschillende massages kunt u vinden op de pagina Tarieven.

Bent u toe aan een ontspannende massage? Maak een afspraak! Tot ziens bij naturistische Massagepraktijk "Body Acceptance".

© Copyright 2023
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker