Het logo van Body Acceptance

Workshop Liefdevolle massage voor paren

De workshop 'Liefdevolle massage voor paren' is bedoeld voor paren die meer van elkaar willen genieten en meer liefde en intimiteit in hun relatie willen brengen. Ook voor gelegenheidsstellen die elkaar al wat langer kennen en meer zijn dan vrienden is deze workshop geschikt. In deze workshop van 4 uur leert u uw partner op een respectvolle en liefdevolle wijze te masseren, inclusief yoni en lingam. De workshop wordt in het weekend gegeven en de kosten bedragen € 140,- per paar.

Doelstelling van de workshop


De doelstelling van de workshop is om vanuit liefde en liefdevolle aanrakingen weer contact met elkaar te maken, te voelen (uit het hoofd komen) en van elkaar te genieten. De technieken zijn van minder belang, veel belangrijker is de kwaliteit van de aanraking en de liefde waarmee de partner aangeraakt en gemasseerd wordt.

Vierhandenmassage


In de workshop kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen door mee te masseren. Hierdoor krijgt zowel de gever als de ontvanger een heerlijke vierhandenmassage. Daardoor is er sprake van een echte verwenmassage.

Inschrijving


Inschrijving voor de workshop gebeurt door het reserveringsformulier in te vullen en te versturen. Nadat uw inschrijving is bevestigd is deze definitief en volgt nadere informatie zoals adresgegevens, eventueel mee te nemen spullen (lendedoek/lungi/pareo, badjas), hygiëne en ontharing. Aan het begin van de workshop kunt u het tarief voldoen.

Programma van de workshop


Het programma van de workshop ziet er als volgt uit:

 1. Welkom met koffie/thee en kennismaken
 2. Uitleg bedoeling workshop
  • bewust voelen door de handen te volgen om uit je hoofd te komen
  • contact maken, aanraken en aangeraakt worden
  • elkaar laten genieten
  • masseren met liefde, zorg en toewijding
  • hele lichaam masseren incl. billen, bilnaad, perineum, borsten, yoni/lingam (ejaculatie/zaadlozing leren uitstellen*), voeten, hoofd
  • masseren met vooraf warmgemaakte massageolie
 3. Toiletbezoek, uitkleden, sieraden uit- en afdoen, eventueel douchen
 4. Masseren
 5. Ervaringen uitwisselen
 6. Gelegenheid om vragen te stellen
 7. Afsluiting met borrel en een hapje

*) Er is een document beschikbaar waarmee u kunt oefenen om de pc-spier sterker te maken en de ejaculatie uit te stellen. Document Uitstellen van de ejaculatie downloaden.

Voorbereiding


Als u binnenkomt wordt u door de masseur vriendelijk begroet. U kunt iets drinken en/of eten en er vindt vooraf een kennismakingsgesprekje (anamnese) plaats. Hierbij kunt u aangeven of u lichamelijke klachten heeft die niet gemasseerd mogen worden (contra-indicaties) en of u onder behandeling bent van een fysiotherapeut of een arts. Vervolgens kunt u het toilet bezoeken, omdat massages een vochtafdrijvende uitwerking hebben.

Hygiëne
Een goede hygiëne is bij een massage erg belangrijk. Ik neem zelf de nodige hygiëne in acht en ik verwacht dat ook van u: graag het vriendelijke verzoek om u vlak voordat u van huis gaat (waar mogelijk) te scheren en te douchen: zorg ervoor dat de bilnaad en de geslachtsdelen schoon zijn. De hygiëne tussen de billen is voor zowel mannen als vrouwen een aandachtspunt. Om een optimale hygiëne te garanderen kunt u vlak voor de massage gebruikmaken van intiemtissues om de geslachtsdelen en de bilnaad te reinigen. Deze liggen voor u klaar in de praktijk.

Opmerkingen


Indien gewenst kan de workshop in plaats van op een matras ook op een massagetafel worden gegeven. Geef dit dan even aan bij jullie reservering. Bedenk dat de yoni- en lingammassage veel makkelijker is uit te voeren op een massagematras.
Vanwege de beperkte ruimte zijn er geen andere paren bij de workshop aanwezig. Hierdoor is de tijd ook echt alleen voor jullie gereserveerd.

Heb je interesse in deze mooie workshop? Geef je dan op via het reserveringsformulier op de website.

Van deze workshop is uitleg en een uitgebreid programma beschikbaar. Uitgebreid programma downloaden.

Ontspanningsmassage Tantramassage Yonimassage Lingammassage

Eén van de mooiste dingen in dit leven is dat we
een lichaam hebben en dat we daarvan mogen genieten.

© Copyright 2023
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker