Het logo van Body Acceptance

Workshops

Naturistische massage voor paren


De workshops 'Naturistische massage voor paren' zijn bedoeld voor paren en gelegenheidsstellen die op een laagdrempelige manier naturistisch willen leren masseren. Indien je geen partner hebt, gelieve dan zelf voor een massagepartner te zorgen.
Naar de workshop Naturistische massage voor paren

Liefdevolle massage voor paren


De workshops 'Liefdevolle massage voor paren' zijn bedoeld voor paren die meer van elkaar willen genieten en meer liefde en intimiteit in hun relatie willen brengen. Ook voor gelegenheidsstellen die elkaar al wat langer kennen en meer zijn dan vrienden is deze workshop geschikt. In deze workshop is de massage van de yoni en de lingam geïntegreerd.
Naar de workshop Liefdevolle massage voor paren

LET OP: Body Acceptance ontvangt wel eens paren waarbij de man (bij wijze van verrassing) van niets weet, voor het blok gezet wordt en vlak voor het begin van de workshop afhaakt. Hierbij het vriendelijke verzoek om de keuze voor een workshop van tevoren goed met uw partner te bespreken. Bij voortijdig verlaten van de praktijkruimte bent u 50% van het workshoptarief verschuldigd. Lees de voorwaarden en huisregels.

Tips


Om elkaar een heerlijke massage te geven worden onderstaande tips aangereikt. Op deze manier zal de massage voor je partner vloeiend en fijn aanvoelen:

  1. Masseer zoals je zelf gemasseerd zou willen worden
  2. Masseer niet alsof je straks nog naar de kapper moet: masseer rustig, langzaam en met geduld. Als je haast hebt zal je partner dit voelen
  3. Masseer met aandacht, liefde en overgave. Niet de massagetechnieken, maar de kwaliteit van de aanraking is belangrijk
  4. Gebruik voldoende olie en maak deze van tevoren warm met een olieverwarmer
  5. Masseer met gesloten vingers en met de volle hand
  6. Maak elke massagebeweging af
  7. Masseer met vloeiende bewegingen
  8. Volg de contouren van je partners lichaam

Veel plezier en genot!

Ontspanningsmassage Tantramassage Yonimassage Lingammassage

Eén van de mooiste dingen in dit leven is dat we
een lichaam hebben en dat we daarvan mogen genieten.

© Copyright 2022
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker