Het logo van Body Acceptance

Workshop Naturistische massage voor paren

De workshop 'Naturistische massage voor paren' is bedoeld voor paren en gelegenheidsstellen die op een laagdrempelige manier naturistisch willen leren masseren. In deze workshop van 4 uur leert u een ontspannende massage te geven. De workshop wordt in het weekend gegeven en de kosten bedragen € 140,-. Indien je geen partner hebt, gelieve dan zelf voor een massagepartner te zorgen.

Vierhandenmassage


In de workshop worden technieken uit de klassieke massage behandeld en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen door mee te masseren. Hierdoor krijgt zowel de gever als de ontvanger een heerlijke vierhandenmassage.

Inschrijving


Inschrijving voor de workshop gebeurt door het reserveringsformulier in te vullen en te versturen. Nadat uw inschrijving is bevestigd is deze definitief en volgt nadere informatie zoals adresgegevens, eventueel mee te nemen spullen (lendedoek/lungi/pareo, badjas), hygiëne en ontharing. Aan het begin van de workshop kunt u het tarief voldoen.

Programma van de workshop


Het programma van de workshop ziet er als volgt uit:

 1. Welkom met koffie/thee en kennismaken
 2. Uitleg bedoeling workshop
  • bewust voelen door de handen te volgen om uit je hoofd te komen
  • contact maken, aanraken en aangeraakt worden
  • genieten
  • masseren met liefde, zorg en toewijding
  • uitvoeren van een lichaamsmassage incl. billen, borsten, voeten, hoofd
  • masseren met vooraf warmgemaakte massageolie
 3. Toiletbezoek, uitkleden, sieraden uit- en afdoen, eventueel douchen
 4. Palpatie, wiegen van het lichaam en intermitterend drukken
 5. Masseren
 6. Ervaringen uitwisselen
 7. Gelegenheid om vragen te stellen
 8. Afsluiting met borrel en een hapje

Voorbereiding


Als u binnenkomt wordt u door de masseur vriendelijk begroet. U kunt iets drinken en/of eten en er vindt vooraf een kennismakingsgesprekje (anamnese) plaats. Hierbij kunt u aangeven of u lichamelijke klachten heeft die niet gemasseerd mogen worden (contra-indicaties) en of u onder behandeling bent van een fysiotherapeut of een arts. Vervolgens kunt u het toilet bezoeken, omdat massages een vochtafdrijvende uitwerking hebben.

Hygiëne
Een goede hygiëne is bij een massage erg belangrijk. Ik neem zelf de nodige hygiëne in acht en ik verwacht dat ook van u: graag het vriendelijke verzoek om u vlak voordat u van huis gaat (waar mogelijk) te scheren en te douchen: zorg ervoor dat de bilnaad en de geslachtsdelen schoon zijn. De hygiëne tussen de billen is voor zowel mannen als vrouwen een aandachtspunt. Om een optimale hygiëne te garanderen kunt u vlak voor de massage gebruikmaken van intiemtissues om de geslachtsdelen en de bilnaad te reinigen. Deze liggen voor u klaar in de praktijk.

Opmerkingen


Op dit moment wordt voor de workshop begeleidend lesmateriaal ontwikkeld. Hierin staat de lesstof vermeld die tijdens de workshop wordt behandeld. Over enkele weken wordt het lesmateriaal verwacht.

Heb je interesse in deze mooie workshop? Geef je dan op via het reserveringsformulier op de website.

Ontspanningsmassage Tantramassage Yonimassage Lingammassage

Eén van de mooiste dingen in dit leven is dat we
een lichaam hebben en dat we daarvan mogen genieten.

© Copyright 2024
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker