Het logo van Body Acceptance

Lingammassage

Informatie vooraf


Lingammassage Lingam of vajra is het Sanskriet-woord voor penis. Doel van deze massage is om te ontspannen en te genieten. Een ejaculatie/zaadlozing is niet het doel van de massage. Het geeft de man de gelegenheid zich over te geven aan een vorm van genot die hij misschien nog niet eerder ervaren heeft.

Delen die gemasseerd worden zijn: de lingam/vajra, het scrotum en het perineum (het gebied tussen scrotum en anus).

Tijdens de massage is het belangrijk om maatschappelijke en aangeleerde normen (conditioneringen) over seksualiteit los te laten. Door te durven genieten van deze massage kan er een heel nieuwe vorm van beleving van seksualiteit ontstaan.

Voorbereiding


Tijdens de massage wordt een massagematras gebruikt zodat u alle ruimte heeft en comfortabel kunt liggen. Vooraf wordt de massageolie met een olieverwarmer verwarmd en warm gehouden. Als u binnenkomt voelt u onmiddellijk de ontspannen sfeer: er zullen kaarsen branden, met lichte muziek op de achtergrond. Graag het verzoek om vooraf te douchen en de geslachtsdelen te scheren: een geschoren lingam/vajra wordt erg op prijs gesteld.

Lingam/vajramassage


Tijdens deze massage wordt - net als in de tantramassage - veel warme olie gebruikt. Ter voorbereiding worden eerst de buik, dijen en borst gemasseerd. Hierna zal langzaam worden overgegaan tot de lingammassage en zullen de lingam en het scrotum worden gemasseerd. Af en toe zullen de buik en de borst worden meegemasseerd om het contact met de rest van het lichaam niet te verliezen, en de vrijgekomen energie te verspreiden.

Orgasme en ejaculatie


Het orgasme en de ejaculatie/zaadlozing zijn in tantra en tantrische seks twee verschillende dingen. Het feitelijke orgasme bevindt zich tussen niveau 9,5 en 10 van de opwinding en vindt vlak voor de ejaculatie plaats. Snel klaarkomen wordt tijdens de puberteit als een prestatie beschouwd, waardoor dit in de hersenen geprogrammeerd wordt. Hierdoor hebben veel mannen tijdens de coïtus en het masturberen last van een voortijdige zaadlozing. Door de pc-spier aan te spannen (deze spier gebruikt u bij het ophouden van uw plas), door de neus diep adem te halen, even vast te houden en door de mond weer uit te ademen kunt u leren een naderende ejaculatie uit te stellen, meervoudige orgasmes te hebben (injaculatie) en langdurig van opwinding en seks te genieten. Tijdens de massage wordt u hierin begeleid en zullen we hiermee gaan oefenen.

Niets is zo fijn als een liefdevolle massage van de geslachtsdelen. Wil je eens genieten van een heerlijke lingam-, vajra- of penismassage? Neem dan eens contact op met Body Acceptance.

Vier je lingam! Veel plezier en genot bij de lingammassage.

Wilt u uw partner eens verwennen met een heerlijke yoni- of lingam/vajramassage, maar u weet niet hoe dat moet? Onderstaand vindt u een tweetal cursussen om uw partner een heerlijke yoni- of lingam/vajramassage te geven. Het is ook mogelijk om hiervoor bij Body Acceptance een workshop te volgen. Geniet ervan!

Ontspanningsmassage Tantramassage Yonimassage Lingammassage

Eén van de mooiste dingen in dit leven is dat we
een lichaam hebben en dat we daarvan mogen genieten.

© Copyright 2024
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker