Het logo van Body Acceptance

DVD's over massage en tantramassage

Onderstaande dvd's zijn een 'must have' voor elke liefhebber van massage en tantramassage. Een lust voor het oog, fijn om te doen en er samen heerlijk van te genieten.

Massage: basistechnieken voor beginners


Touch Natuur: massage voor naturisten, door naturisten De dvd 'Massage: basistechnieken voor beginners' is laagdrempelig en heel geschikt voor mensen die een massage willen leren geven. Bij Stichting Touch Natuur kun je als naturist massage leren. Zowel effleurages, petrissages als intermitterend drukken worden in deze dvd behandeld. De technieken worden duidelijk uitgelegd, aan de houding van de masseur (v/m) en de zorg voor de cliënt wordt ruimschoots aandacht besteed. De makers van deze dvd waren destijds te gast in het programma Nachtsuite van presentatrice Christine van der Horst. In de studio werd een model in haar blootje een klassieke massage gegeven.

De dvd ligt tegenwoordig in de winkels, maar is ook gemakkelijk bij Touch Natuur zelf te bestellen. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Touch Natuur.

Tantric massage for lovers


Tantric massage for lovers De dvd's 'Tantric massage for lovers' van Steve en Lokita Carter mogen in uw collectie eigenlijk niet ontbreken. Twee prachtige dvd's waarin Steve en Lokita u door de wereld van tantrische massage begeleiden. Er is een dvd voor tantrische massage voor haar en een dvd voor tantrische massage voor hem. Een lust voor het oog.

In deze dvd's spelen allerlei massagetechnieken eigenlijk geen rol, maar is de aandacht en liefde voor elkaar het belangrijkst. Belangrijk in deze dvd's is genieten, de ademhaling en het opwekken en transformeren van seksuele energie waardoor een orgastisch gevoel in het hele lichaam wordt ervaren.

Margot Anand
Aan het begin van de dvd's komt ook Margot Anand aan het woord die, net zoals in de dvd 'Tantra, de oosterse sekstechniek voor koppels', haar medewerking aan de dvd's heeft verleend. Margot Anand is schrijfster van onder meer boeken als Tantra, een weg naar intimiteit en extase en 'De magie van tantra'. Margot is tevens oprichtster van The SkyDancing Institute waarvan de centra over de hele wereld zijn verspreid.

Steve en Lokita Carter zijn oprichters van The Institute for Ecstatic Living en geven regelmatig trainingen en workshops in heel Amerika.

Tantramassage - Die sinnliche Berührung


Tantramassage - Die sinnliche Berührung 'Tantramassage - Die sinnliche Berührung' is een Duitse serie van twee oogstrelende dvd's over tantramassage en yoni/lingammassage. Deze prachtige dvd's zijn een genot om naar te kijken. Bij een liefdevolle tantramassage wordt elk plekje van het lichaam gemasseerd. In deze dvd's vloeit de massageolie rijkelijk en laat de gever Shakti/Shiva in een ontspannen sfeer heerlijk genieten. Wat opvalt in deze serie is dat er gemasseerd wordt zoals een klassiek pianist zijn piano bespeelt: de sfeer, de toewijding, de zorg en de liefde voor de ander is prachtig, intens en bijna voelbaar. Het opgieten van vooraf warm gemaakte massageolie op het lichaam van Shakti en Shiva is mooi om te zien en bijna tot kunst verheven.

Ook bij déze dvd's spelen allerlei massagetechnieken geen rol, maar worden heerlijke strijkingen of effleurages met handen en armen afgewisseld. Als u fan bent van massage en tantramassage mogen deze oogstrelende dvd's eigenlijk niet in uw collectie ontbreken. Voor het afspelen van de dvd's kan worden gekozen voor de gesproken Duitse of de Engelse taal.

DVD-set Tantramassage


DVD-set Tantramassage De dvd-set Tantramassage is een Duitse serie van vier prachtige dvd's. In deze dvd-set krijgen zowel Shakti als Shiva een heerlijke tantramassage. De yoni en de lingam worden met een eigen dvd ieder apart behandeld, waarin de seksuele energie wordt opgewekt en over het lichaam wordt verspreid.

Net als Tantramassage - Die sinnliche Berührung is deze dvd-set ook een genot om naar te kijken en van Duitse komaf. Ook déze dvd-set mag niet in uw collectie ontbreken en is te bestellen in de webshop van Tantra Mandala. Na het bekijken van deze dvd-serie bent u in staat om uw partner een heerlijke tantramassage te geven.

Romantic Touch - cursus Erotische massage voor partners


Romantic Touch - cursus Erotische massage voor partners De dvd-cursus 'Erotische massage voor partners' is een prachtige cursus voor geliefden. De cursus omvat twee dvd's: één dvd 'Vrouw wordt gemasseerd' en één dvd 'Man wordt gemasseerd', en is geschikt voor alle relatievormen: man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man. Ook in deze dvd's spelen allerlei massagetechnieken geen rol, maar is het voelen en heerlijk genieten het belangrijkst. De cursus 'Erotische massage voor partners' is er op gericht om de verbinding tussen geliefden te versterken en de liefde nog meer te laten stromen.

In deze prachtige dvd's voor hem en voor haar wordt de kijker met een Nederlandse voice-over door de cursus geleid, maar ook is er de mogelijkheid om de cursus in het Engels, Frans en Duits te volgen.

Mooie dvd's. Mensen die deze dvd's voor het eerst zien zullen die prachtig vinden. Jammer is het Limburgse accent van de (saaie) voice-over. Voor de nodige afwisseling had men na verloop van tijd voor een andere voice-over en andere muziek kunnen kiezen.

Kashmierse tantramassage


DVD Kashmierse tantramassage Dick Nijssen is tantraleraar bij en grondlegger van Helios Centrum Heerde. Samen met Petra Wijers heeft Dick de prachtige dvd 'Kashmierse Massage' uitgebracht. Helios Centrum Heerde was een tantra-opleidingsinstituut en de Kashmierse tantramassage maakte deel uit van de opleiding Tantramassage. Deze opleiding werd - verdeeld over meerdere blokken - in retraite gegeven. Helaas heeft Helios in de zomer van 2018 haar tantra-activiteiten door een verbod van de gemeente moeten staken.

De Kashmierse tantramassage stamt uit een Indiase tantratraditie waarin beoefening van meditatie en massage centraal staan. Bij deze intuïtieve massage wordt het lichaam in verschillende houdingen gemasseerd: soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Daarbij ligt de nadruk vooral op de kwaliteit van aanraken: uitnodigend, teder, speels, soms stevig maar altijd liefdevol.

Op YouTube is een trailer van deze dvd te zien. In deze trailer en op de dvd vertelt Dick iets over het tantracentrum en legt hij uit wat tantra is.

Tania Mulder - Cursus Erotische massage


Tania Mulder - Cursus Erotische massage De Duitse sekscoach Tania Mulder heeft enkele jaren geleden een cursus Erotische massage op dvd uitgebracht. Tijdens de cursus Erotische massage leert Tania je precies hoe je dat aanpakt. Je leert hoe je een erotische massage opbouwt, welke grepen je gebruikt en hoe je langzaam toewerkt naar de gevoeligste erogene zones. Je leert ook hoe je de andere sekse het beste kunt opwinden (zo zijn mannen nogal visueel ingesteld en daar kun je gebruik van maken in de massage).

De dvd vertelt op eenvoudige wijze hoe je elkaar met simpele handgrepen kunt laten genieten. Een goed punt tijdens de cursus is de aandacht voor de hygiëne tussen de billen, want in de praktijk laat dat nogal eens te wensen over (vrouwen zijn over het algemeen schoner dan mannen).

Hinderlijk is het Duitse accent van Tania Mulder en dat ze het tijdens de cursus nodig vindt steeds te moeten onderbreken. Dit geeft het geheel een amateuristische indruk. Men had dit beter door een Nederlandse professionele voice-over kunnen laten doen. Verder had men voor een vrouwelijk model zonder piercings en tatoeages kunnen kiezen. Jammer.

Ontspanningsmassage Tantramassage Yonimassage Lingammassage

Eén van de mooiste dingen in dit leven is dat we
een lichaam hebben en dat we daarvan mogen genieten.

© Copyright 2024
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker