Het logo van Body Acceptance

Reacties

Marianne:


"...Iedere vrouw zou van jouw tantramassage moeten genieten. Zó ontspannen en zó fijn. Dank je wel!..."


W en T:


"Joop, het was een heerlijke workshop.
We hebben van de massages en van de hartelijke ontvangst genoten.
Een middag om niet snel te vergeten."


Kees:


"Dank voor de heerlijke massage afgelopen vrijdagavond. Het was geweldig: wat een fijne, nieuwe ervaring. Ik had geen hoofdpijn achteraf, iets waar ik vaak nog uren last van heb. Ik kom graag nog een keertje terug. Ook de 'nazit' met een wijntje en een hapje vond ik fantastisch. Het is dat ik dat uurtje reizen nog voor de boeg had, anders had ik nog best even willen doorpraten. Zo ontspannen, dank daarvoor!"


Anita:


"Alsof ik ernaartoe geleid werd was ik opeens op Joop zijn website over de yonimassage aan het lezen. De manier hoe hij over zijn massages schrijft en de reacties waren voor mij overtuigend om deze massage te boeken.

Ik heb nooit respect gehad voor mijn yoni en omdat het uiterlijk ervan niet aan het maatschappelijke ideaalbeeld voldoet heb ik er ook een schaamte voor. Nu ben ik in een proces gekomen waarin dit verandert en een yonimassage leek mij hierin een perfecte schakel, volledige aandacht voor mijn yoni.

Bij binnenkomst deelde ik met Joop wat mijn gevoelens waren bij mijn yoni en dat het mijn intentie was om mij volledig over te geven aan zijn massage. Eerst werd ruime tijd aandacht besteed aan de rest van mijn lichaam, hier kon ik al het respect voelen en de aandacht waarmee Joop masseert. Heel rustig en zacht begon hij met de yonimassage. Ik heb nog nooit zoveel toegewijde oprechte aandacht, zachtheid en respect gevoeld waarmee mijn yoni is benaderd.
Joop masseert in verbinding, hij is iedere minuut met zijn aandacht bij zijn handen en dat voel je. Voor mij was de massage niet erotisch, maar wel 200% genieten en absoluut een eye-opener dat het mogelijk is om op een volledig respectvolle manier met mijn yoni om te gaan.

Wat Joop ook schrijft op de website 'Vier je yoni' is absoluut van toepassing, zo heb ik het ervaren en ik wil niet anders meer!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze stap heb genomen en gun alle vrouwen/Godinnen deze ervaring!"


Pia:


"Een enkele week geleden heb ik een hele grote stap gezet.
Ik heb als meisje een incestverleden achter de rug. Geestelijk heb ik dit inmiddels een plek kunnen geven, maar lichamelijk had ik nog blokkades. De intimiteit met mijn man en het genieten daarvan is dan ook een probleem.
Via interesse voor het spirituele kwam ik bij tantramassage terecht, waarna de link met de site van Joop mij persoonlijk erg aansprak. Zijn open stijl van schrijven in tederheid en acceptatie waren voor mij de bron om een afspraak te maken.
Erg spannend vond ik het om mijzelf bloot te geven aan een vreemde man!
Joop was heel erg respectvol en liefdevol, het voelde warm aan en zijn tip om alleen zijn heerlijk grote warme handen te volgen was perfect.

Er is wel wat gebeurd met mijn innerlijke energie en welbevinden na de massage. Ik voel mij meer vrouw, de intimiteit en het genieten is weer aanwezig en laat ik ook toe. Toch heb ik achteraf het idee dat ik niet geheel ontspannen was, dit wil ik graag nog een keer meemaken en zal ook zeker terugkomen bij Joop."


Ingrid:


"Ik wilde je nog even bedanken voor gisteravond. Ik vond het gesprekje vooraf al fijn en ik heb me eigenlijk geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld.
De massage was heerlijk. Het was goed dat je had gezegd, dat ik je handen moest volgen, want soms moest ik moeite doen om uit mijn hoofd te komen. Ik had op het einde van de massage de behoefte om jou aan te raken en te strelen, jou terug te geven wat ik ontvangen had.
Vandaag had ik ook veel energie...Stond verbaasd van mezelf...lekker nagenietend."


Ruud:


"Ook ik ben overgehaald door zijn verhaal op deze website. Het was voor mij de eerste keer dat ik een totale lichaamsmassage kreeg. Helemaal naakt en dan ook door een naakte man... eng vond ik dat. Achteraf helemaal nergens voor nodig. Bij binnenkomst had Joop wierook branden, maar daar kan ik niet tegen. Op mijn verzoek werd dat uitgemaakt.
Joop zei welke massagehandelingen hij zou verrichten en bij één handeling zei ik: "prima, als je maar niet té ver gaat". En dat heeft hij ook totaal niet gedaan. Hij houdt rekening met jouw wensen.
Massage was heerlijk, maar ik hoop dat ik een volgende keer nog meer kan ontspannen.

Er waren wel 2 minpunten:

  • Ik moet ca. een uur rijden, maar daar kan hij natuurlijk niets aan doen
  • Ik heb nooit geweten dat het zó lekker was

Joop, bedankt."


Bert:


"...Geniet nog steeds na van een heerlijke herinnering, voel de rust nog na in mijn lijf. Bedankt..."


Jack:


"...Nogmaals dank voor een bijzondere ervaring vrijdagmiddag. Het leek wel of er een elektrische lading vrijkwam. Het zal toch iets met jouw magische handen van doen hebben..."


M:


"Vandaag een heerlijke tantramassage gehad. Dit na lang overwogen te hebben of dit iets voor mij zou zijn.
En ja, het was super. Nooit eerder zo'n liefdevolle en warme massage ontvangen. De energie tintelde door mijn lichaam. Het leek net of ik uit mijzelf trad, terwijl ik alle strijkingen heel bewust voelde en meemaakte.
Ik voelde warmte en geborgenheid, dit had ik niet verwacht bij het voelen van mannenhanden over mijn lichaam.
Ik was ook ergens bang voor mijn lichamelijke reactie op zulke intieme aandacht, maar Joop wist dit goed onder controle te houden en de energie in mijn lichaam te verdelen.
Joop, hartelijk bedankt en ik zal zeker terugkomen."


W:


"Enige tijd geleden voor het eerst een afspraak gemaakt bij Joop. Alles wat je wilt weten over de massage staat heel duidelijk op de website. Ik had wat aanpassingen nodig om beter te liggen, en Joop heeft dit uitstekend opgelost.
Over de massage niets dan lof. Hij weet feilloos de grens op te zoeken bij de lingammassage. En dit op een respectvolle en integere wijze.

Conclusie:
Een massage waar andere salons nog ver vanaf staan.
Joop bedankt, je staat eenzaam aan de top van het massagelijstje."


Sanne:


"Ik ben een vrouw van 44 jaar. Tot voor kort verdroeg ik aanrakingen van anderen niet goed. Dus had ik mij nog nooit eerder laten masseren. Ik zit nog in een moeilijke periode, maar ben mijn leven ook opnieuw aan het opbouwen, met meer nadruk op genieten. Zo werd het tijd om me eens over dat "aanrakingsprobleem" heen te zetten.

Afgelopen zomer ben ik voor het eerst naar een naaktstrand geweest. Dat is me bijzonder goed bevallen. Inmiddels vind ik het thuis in mijn blootje heerlijk. Dus waarom geen naturistische massage? Dat was een bewuste keuze. Geen gedoe met het verleggen van handdoeken en zo.

Die grote wellnesscentra trekken mij niet zo. Maar als vrouw alleen naar een massagepraktijk bij een man thuis is wel weer het andere uiterste. De open schrijfstijl van Joop maakte dat ik de gok toch durfde te nemen. En eigenlijk merkte ik gelijk bij binnenkomst dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Joop is een open, warme persoonlijkheid met respect voor zijn medemens.

Tijdens het kennismakingsgesprekje vraagt Joop goed door naar evt. lichamelijke klachten en/of andere dingen waar hij rekening mee moet houden tijdens de massage. En dan de massage zelf: warme olie, Joop's grote warme kundige handen, die spierknopen tegenkomen waarvan ik zelf niet eens wist dat die er zaten. Ondanks de innerlijke onrust die ik bij me had, heb ik heerlijk kunnen genieten van de ontspanningsmassage. Na de massage was er ook even tijd om rustig "bij te komen / wakker te worden".

Of dat door de massage kwam weet ik niet, maar die avond is mijn onrust naar buiten gekomen.
De volgende dag voelde ik me echter heerlijk ontspannen en innerlijk rustig. En daar heb ik nog wat dagen van mogen nagenieten. Massage is dus echt goed voor een mens. Mijn volgende afspraak staat inmiddels gepland.

En ben jij een vrouw, vind je het geen probleem om jezelf "bloot te geven", laat een massage door een man in zijn huiskamer dan geen belemmering zijn. Ontneem jezelf het genot van Joop's massages niet. Hij zal je respectvol behandelen. Stap over de drempel en geniet."


Mark:


"Een paar dagen geleden was ik voor het eerst bij Joop. Zeker niet voor het laatst! Direct al bij binnenkomst voelde ik de warmte (ook letterlijk) en de rust. Al snel nadat Joop aan de slag was gegaan, raakte ik in een heerlijke toestand. Droom? Zwevend? Ik weet het niet meer, maar de herinnering eraan is gewoon goed. Allemaal heerlijk, en Joop bouwt langzaam maar zeker toe naar het opwekken van energie, en het weer verdelen daarvan over mijn hele lijf. Op deze manier was dat voor mij een nieuwe en fijne ervaring. Die energie bleef bewaard, ik heb er de afgelopen dagen nog van genoten. Geweldig.
Joop, bedankt en gauw tot ziens!
Mark"


JJ:


"...nog nooit zo'n overweldigende massage meegemaakt. Zo'n liefdevolle en intense lingammassage had ik nooit verwacht. Ik kwam helemaal tot rust en vergat helemaal waar ik was..."


Paul:


"Tantramassage... wat zou het worden? Wat zou het betekenen voor mezelf? Welk effect zou het op mezelf hebben? Hoe zou Joop het aanpakken?...

Een beetje gespannen, nieuwsgierig maar vooral heel open voor deze nieuwe ervaring maakte ik kennis met Joop. De talrijke sfeerkaarsen, geurstokjes en aangepaste klassieke muziek brachten onmiddellijk een goede sfeer in de massageruimte. Na enkele informatieve vragen ivm het medische, een deugdzame douche en een korte kennismaking waren we er écht klaar voor.

De grote, zachte handen van Joop maakten respectvol en voorzichtig contact met mijn lichaam. Al heel snel werd er een goed lichamelijk contact opgebouwd met veel wederzijds respect. Heel het lichaam werd stilaan maar zeker verkend vanuit een intens lichamelijk contact via de warme handen en de warme olie. Elk plekje kwam aan bod en telkens werd er heel respectvol afgetast wat er mogelijk was en wat een goed gevoel opbouwde. Een gevoel van rust en intens genieten werd langzaam maar zeker opgewekt. De eigen mogelijkheden van het lichaam, verborgen krachten en inwendige energie werden beetje bij beetje losgemaakt en konden geuit worden. Joop voelde daarbij perfect aan wat er mogelijk was en welke de volgende stap kon zijn in de intense massage. De tijd vloog voorbij, een tijd die bijzonder intens en sfeervol was.

Na afloop van de massage kon er nog rustig nagepraat worden over de voorbij ervaringen en kon er nagenoten worden.

Een bijzondere ervaring die beslist aanzet tot herhaling van de tantramassage."


Kees:


"De massage door Joop was een intense ontmoeting, in eerste instantie met mijn eigen lichaam, maar natuurlijk ook met Joop. Dat hij naturistisch masseert is een pré, want het schept een gelijkheid tussen masseur en massé, waardoor de sfeer meteen goed is en ik mijzelf ook verbazingwekkend gemakkelijk geheel bloot kon geven. Daardoor is de massage meteen vanaf het begin een geweldige beleving.

De intake en 'debriefing' neemt Joop zeer serieus. Maar bovenal vind ik de heerlijkheid van zijn al meteen vertrouwde handen aan mijn lijf de aangenaamste ontmoeting. Wat ook erg fijn is: Joop kijkt niet strak op de klok, het is pas voorbij als het voorbij is, niet omdat het tijd is."


Raymond:


"Deze keer mocht ik een tantramassage ontvangen. Ik kan niet onder woorden brengen hoe jouw aanraking voelt. Het is in ieder geval heel prettig, bijna zelfs alsof je er boven zweeft, alles doe je met aandacht en liefde. Je aanraking is heel licht en zacht.

De tantramassage was in één woord een sensatie van alle mogelijke aangename prikkels en aanrakingen. Hoewel alles start met de chakra's (de handopleggingen op de plek bij je hart en je billen of geslachtsdelen), wordt op liefdevolle wijze en met aandacht voor de massé eerst het hele lichaam gemasseerd. Ook hiervoor is ruim de tijd genomen. Het is een prima ervaring om te voelen hoe men steeds dichter naar de billen en de geslachtsdelen toewerkt. Deze komen pas als laatste aan bod.

Joop maakt gebruik van diverse technieken en handgrepen gedurende de massage. Ook heerlijk is het gebruik van de 'plumeau' (om het maar even oneerbiedig te zeggen). Deze wordt heel subtiel over het lichaam gestreeld en dat zorgt voor een prettige ervaring. De ervaring van het uiteindelijke lichamelijke orgasme is lastig te vatten. Ik denk dat je hiervoor training moet volgen om zuiver een lichamelijk orgasme te krijgen.
Het is Joop wel gelukt om mij op een prettige wijze te laten genieten van langdurige opwinding en mijn lichaam tot een bijna lichamelijk orgasme te brengen. Mijn lichaam voelde dezelfde spanning en extase als bij een genitaal orgasme, maar werd nu langer uitgesteld."


Raymond:


"Ik heb van een heerlijke ontspanningsmassage genoten, waarvoor ruim de tijd is genomen. Joop, de masseur, heeft een speciale manier van masseren die eigenlijk voor het merendeel uit effleurage bestaat. Zijn lichtjes drukkende handen voelden aangenaam aan over mijn lijf, er is duidelijk aandacht voor ieder lichaamsdeel. Toch schuwt hij niet de wat hardere massage zoals petrissage. Alle mogelijke technieken en handgrepen hebben de revue gepasseerd, ik kan Joop alleen maar complimenteren met de goede uitvoering en aandacht."


Ontspanningsmassage Tantramassage Yonimassage Lingammassage

Eén van de mooiste dingen in dit leven is dat we
een lichaam hebben en dat we daarvan mogen genieten.

© Copyright 2022
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker