Het logo van Body Acceptance

Yonimassage

Informatie vooraf


Yonimassage Yoni is het Sanskriet-woord voor vagina. Zoals op de website is aangegeven is het doel van deze massage niet om de vrouw een orgasme te bezorgen, maar om de vrouw te laten ontspannen en te laten genieten. Een orgasme tijdens deze massage is eerder een plezierig neveneffect.

Delen die gemasseerd worden zijn: de schaamlippen, de yoni-opening, de clitorus en de binnenkant van de yoni.

Tijdens de massage is het belangrijk om maatschappelijke en aangeleerde normen (conditioneringen) over seksualiteit los te laten. Door te durven genieten van deze massage kan er een heel nieuwe vorm van beleving van seksualiteit ontstaan.

Voorbereiding


Tijdens de massage wordt een massagematras gebruikt zodat u alle ruimte heeft en comfortabel kunt liggen. Vooraf wordt de massageolie met een olieverwarmer verwarmd en warm gehouden. Als u binnenkomt voelt u onmiddellijk de ontspannen sfeer: er zullen kaarsen branden, met lichte muziek op de achtergrond. Graag het verzoek om vooraf te douchen en de geslachtsdelen te scheren: een geschoren yoni wordt erg op prijs gesteld.

Yonimassage


Tijdens deze massage wordt - net als in de tantramassage - veel warme olie gebruikt. Ter voorbereiding worden eerst de buik, dijen en borsten gemasseerd. Hierna zal langzaam worden overgegaan tot de yonimassage en zullen de yoni-opening, schaamlippen, clitorus en binnenkant van de yoni worden gemasseerd. Af en toe zullen de buik en de borsten worden meegemasseerd om het contact met de rest van het lichaam niet te verliezen, en de vrijgekomen energie te verspreiden.

Niets is zo fijn als een liefdevolle massage van de geslachtsdelen. Wil je eens genieten van een heerlijke yonimassage? Neem dan eens contact op met Body Acceptance. Lees de recensie van Anita...

Vier je yoni! Veel plezier en genot bij de yonimassage.

Wilt u uw partner eens verwennen met een heerlijke yoni- of lingam/vajramassage, maar u weet niet hoe dat moet? Onderstaand vindt u een tweetal cursussen om uw partner een heerlijke yoni- of lingam/vajramassage te geven. Het is ook mogelijk om hiervoor bij Body Acceptance een workshop te volgen. Geniet ervan!

Ontspanningsmassage Tantramassage Yonimassage Lingammassage

Eén van de mooiste dingen in dit leven is dat we
een lichaam hebben en dat we daarvan mogen genieten.

© Copyright 2022
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker