Het logo van Body Acceptance

Tarieven

Op deze pagina staan voor alle massages en workshops de tarieven vermeld. Voor alle massages geldt dat niet op de klok wordt gekeken en dat het kan voorkomen dat de massages (iets) uitlopen. De tarieven blijven ongewijzigd.

Ontspanningsmassage


Voor een ontspanningsmassage bedraagt het tarief € 70,-, op basis van twee uur.

Feelgoodmassage


Voor een feelgoodmassage bedraagt het tarief € 35,-, op basis van één uur.

Tantramassage


Voor een tantramassage bedraagt het tarief € 80,-, op basis van anderhalf uur.

Yoni- en lingammassage


Yoni- of lingammassages kunnen ook apart worden gereserveerd. Voor een liefdevolle yoni- of lingammassage bedraagt het tarief € 80,-, op basis van 1 uur.

Workshop Naturistische massage


De workshop 'Naturistische massage' is bedoeld voor mensen die op een laagdrempelige manier naturistisch willen leren masseren. De workshop duurt 4 uur en de kosten bedragen € 140,- per (gelegenheids)paar. Gelieve zelf voor een massagepartner te zorgen.
Op een herhalingsworkshop wordt 50% korting gegeven.

Workshop Liefdevolle massage voor paren


De workshop 'Liefdevolle massage voor paren' is bedoeld voor paren die meer van elkaar willen genieten en meer liefde en intimiteit in hun relatie willen brengen. In deze workshop is de massage van de yoni en de lingam geïntegreerd. De workshop duurt 4 uur en de kosten bedragen € 140,- per paar.
Op een herhalingsworkshop wordt 50% korting gegeven.

Workshop Yonimassage voor paren


De workshop 'Yonimassage voor paren' is bedoeld voor de man die zijn vrouw/vriendin een liefdevolle yonimassage wil leren geven. De workshop duurt 2 uur en de kosten bedragen € 80,-.
Op een herhalingsworkshop wordt 50% korting gegeven.

Workshop Lingammassage voor paren


De workshop 'Lingammassage voor paren' is bedoeld voor de vrouw die haar man/vriend een liefdevolle lingammassage wil leren geven. De workshop duurt 2 uur en de kosten bedragen € 80,-.
Op een herhalingsworkshop wordt 50% korting gegeven.

Aanvullende informatie


Het is mogelijk om voor bovenstaande massages afspraken te maken. Samen met u wordt dan besproken op welke dagen u gemasseerd wilt worden.

Over de tarieven en verzoeken tot gratis behandelingwn kan uiteraard niet worden onderhandeld. De tarieven staan niet ter discussie en blijven tot nader order ongewijzigd. De praktijk beschikt niet over een pinautomaat. Gelieve voor aanvang van de massage contant en met gepast geld af te rekenen.

Pinnen niet mogelijk

© Copyright 2024
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker