Het logo van Body Acceptance

Over de praktijk

Even voorstellen


Sabai massageolie Massagepraktijk Body Acceptance is een naturistische eenmanspraktijk die zich kenmerkt door een huiselijke sfeer waarin liefde voor het lichaam en de persoon centraal staat. De massages worden in Utrecht in een warme en sfeervolle huiskamer gegeven. Het voordeel hiervan is dat de cliënt zich in een herkenbare omgeving bevindt waardoor die zich optimaal kan ontspannen, kan genieten en zichzelf kan zijn. Dit zijn de belangrijkste doelen van massagepraktijk Body Acceptance.

Doelstellingen

Naturistisch
Nogal wat massagepraktijken, opleidingsinstituten en belangenvereniging BMS doen erg moeilijk over het blote lichaam. Body Acceptance accepteert het blote lijf als een natuurlijk gegeven en stelt je in de gelegenheid daarvan te genieten. Vanuit het naturisme ben ik gewend om bloot te masseren. Bloot voelt je lijf heel, in plaats van dat sommige lichaamsdelen zoals de billen, de borsten en de geslachtsdelen door bedekkende kleding worden genegeerd. Deze massagepraktijk laat daarom tijdens de massage alle kleding achterwege. Hierdoor kan elk lichaamsdeel (denk aan de rug, de billen, de bovenbenen en het borstgebied) makkelijk en zonder oponthoud gemasseerd worden. In je blootje masseren en gemasseerd worden is dus het uitgangspunt. De ruimte waarin gemasseerd wordt is lekker warm waardoor bedekkende kleding en handdoeken overbodig zijn. Bovendien kunnen deze hinderlijk zijn en de voortgang van de massage verstoren.

Adresgegevens


De massages worden in een warme sfeervolle huiskamer bij de masseur thuis gegeven. De adresgegevens staan expres niet op de website. Bij het reserveren en bevestigen van een massage ontvangt u deze per e-mail.

Openingstijden


Het reserveren van een massage is mogelijk van vrijdag tot en met zondag voor zowel dames als heren. De openingstijden zijn als volgt:

- vrijdag van +/- 10.00 tot 22.00 uur
- zaterdag en zondag van +/- 10.00 tot 22.00 uur

Mits er ruim van tevoren is gereserveerd (ongeveer drie dagen) kan in overleg van de openingstijden worden afgeweken.

© Copyright 2023
Massagepraktijk Body Acceptance


Body Acceptance is gediplomeerd in klassieke massage
en gecertificeerd in hotstonemassage

eXTReMe Tracker